GlucoDos 75g glukoosijuoma

Glucodos glukoosijuoma ja laktoosijuoma Lablemonilta

 

 

GlucoDos on raikas ja hyvänmakuinen glukoosijuoma, jota käyttävät niin urheilijat kuin terveydenhuollon laboratoriot. Euroopassa jo laajalti käytetty tuote on nyt saatavilla myös Suomessa. GlucoDosin vahvuutena on hyvän maun lisäksi se, että toimituskatkoksia ei pääse syntymään. GlucoDosin avulla varmistat, että glukoosijuoma ei pääse loppumaan varastostasi!

Lablemon Glucodos 75 glukoosijuoma-5752Parhaan makuinen glukoosijuoma

Glukoosijuomamme sopivat pohjoismaiseen makuun. Glucodos glukoosijuoma on sitruunan makuinen ja raikas!  Vaikka glukoosijuomat ovat luonnollisesti makeita ja ”ällöjä”, GlucoDos on varmistanut sen, että makeus tasapainottuu sopivan raikkaaksi juoman muiden makujen avulla. Parhaimmillaan GlucoDos on kylmänä, ja suosittelemmekin sen säilytystä jääkaapissa ennen nauttimista.

Parhaassa muodossa

GlucoDos- glukoosijuoman avulla säästyt juoman sekoittamiselta. Juoma tulee käyttövalmiina, glukoosipitoisuus 75g. Juoma on pakattu ympäristöystävälliseen PET-muovipulloon, joten riskiä pullon rikkoutumiselle ei ole. Muovipulloja on helppo käsitellä ja varastoida.

Paras varastoitava

GlucoDos- glukoosijuoma toimitetaan 20 pullon kartonkilaatikoissa, joissa muovipulloja on helppo kuljettaa ja varastoida. Muovipullot eivät kilise tai mene rikki kuljetuksessa ja ovat kevyitä liikutella. Pullot säilytetään huoneenlämmössä, joten ne eivät vie tilaa kylmävarastosta. Glukoosijuoman etuna on pitkä säilyvyysaika: 18 kuukautta tilauksesta. GlucoDos ei sisällä hiilihappoa, joten sen raikas maku säilyy pitkään varastoitunakin. GlucoDos Cola glukoosijuoman etiketti on helppolukuinen viivakoodilla. GlucoDos Lemon etiketti on myös selkeälukuinen ja hyllystä helposti tunnistettavissa.

Lue lisää glukoosijuomasta tästä linkistä!

 

Glukoosijuoman tilauskanavat:

 

Suppilo -palvelusta:

Suppilo -kirjaudu sisään tästä

 

Magnum Medical Oy:

Sähköpostilla: info@magnummedical.fi

Puhelimitse: 020 759 8897

Magnum Medical Finland Oy

c/o Lablemon International Oy

Heidehofintie 2

01300 Vantaa

www.magnummedical.fi