Laktoosijuoma LactoDos moneen käyttöön

Glucodos glukoosijuoma ja laktoosijuoma Lablemonilta

LactoDos on raikas ja hyvänmakuinen laktoosijuoma, jota käytetään terveydenhuollon laboratorioissa. Euroopassa jo laajalti käytetty tuote on nyt saatavilla myös Suomessa. LactoDos-juoman vahvuutena on hyvän maun lisäksi se, että toimituskatkoksia ei pääse syntymään. LactoDosin avulla varmistat, että laktoosijuoma ei pääse loppumaan varastostasi!

Miellyttävän makuinen juoma

Appelsiininmakuinen, raikas laktoosijuoma sopii pohjoismaiseen makuun. LactoDos on parhaimmillaan kylmänä, ja suosittelemme sen säilytystä jääkaapissa ennen nauttimista.

Lactodos Laktoosijuoma 50gKäyttövalmis laktoosijuoma:

LactoDos-laktoosijuoman avulla laboratoriohoitaja ja muu laboratorion henkilöstö säästää aikaansa juoman sekoittamiselta. Juoma tulee valmiina, oikeanvahvuisena liuoksena, joka on valmis käytettäväksi. Juoma on pakattu ympäristöystävälliseen PET-muovipulloon, joten riskiä pullon rikkoutumiselle ei ole.

Helppo varastoida

LactoDos toimitetaan 20 pullon kartonkilaatikoissa, joissa muovipulloja on helppo kuljettaa ja varastoida. Muovipullot eivät kilise tai mene rikki kuljetuksessa ja ovat kevyitä liikutella. Pullot säilytetään huoneenlämmössä, joten ne eivät vie tilaa kylmävarastosta. Laktoosijuoman etuna on pitkä säilyvyysaika: 18 kuukautta tilauksesta. LactoDos ei sisällä hiilihappoa, joten sen raikas maku säilyy pitkään varastoitunakin. LactoDos appelsiinin makuinen laktoosijuoman etiketti on selkeä ja tunnistettava viivakoodilla.

Lue lisää Lactodosista tästä.

TILAA laktoosijuomaa:

Sähköpostilla: info@magnummedical.fi
Faxilla: 020 759 8890
Puhelimitse: 020 759 8897

Magnum Medical Finland Oy
Heidehofintie 2
01300 Vantaa
www.magnummedical.fi