Jälleenmyyjät

Lablemon_Company_images_840px_72dpi--4Verkkokauppa – kotitestit ovat nyt kovassa huudossa!

Kotitesteillä voi nykyään testata paljon muutakin kuin raskautta tai ovulaatiota. Nyt kotitesteihin kuuluvat myös suoliston, vatsan sekä kolesterolin testit ja paljon muuta. Kotitit ovat helppoja ja luotettavia. Monissa kotitalouksissa testit kuuluvat jo kodin lääkekaappiin särkylääkkeen rinnalle.

Tietoisuus kotitestauksesta kasvaa jatkuvasti ja yhä useampi osaa niitä etsiä apteekistaan. Varmista että asiakkaasi saa kotitestejä käyttöönsä monipuolisesti. Lablemon maahantuo myös laadukkaita S.T. Health Line kosmetiikkatuotteita sekä Luminette kirkasvalolaseja.

Kotitestit auttavat verkkokauppa asiakastasi

Monia sairauksia voidaan hoitaa tehokkaammin tai jopa estää, jos ne löydetään ajoissa. Testien avulla ensimmäiset signaalit voidaan tunnistaa jo paljon ennen oireiden ilmenemistä. Tarjoamalla testejä asiakkaidesi käyttöön, autat heitä ottamaan entistä enemmän vastuuta terveydestään.

Kotitesteihin kuuluvat MyCare LDL-kolesterolitesti, kolesterolitesti, verensokeritesti, vatsahaavatesti ja suolistotesti sekä VIOLA Varhainen raskaustesti, raskaustesti viikkomäärityksellä, ovulaatiotesti, klamydiatesti, virtsatietulehdustesti ja vaihdevuositesti.

Jokaisessa testissä selkeät kuvalliset ohjeet suomeksi ja ruotsiksi.

Testejä ovat ottaneet myyntiin jo mm.

www.testitalo.fi
www.apteekkituotteet.fi 
www.nettiterveysapteekki.fi
www.apteekkini.fi
www.diabeteskauppa.fi
www.laakekaappisi.fi