Kirkasvaloterapia – Luminette 2.0

Luminette_Photo_yoga_72dpi_Lablemonilta_kirkasvaloterapia paikasta riippumatta

Luminette varmistaa kirkasvaloterapian paikasta ja ajasta riippumatta

Käyttäjän tarpeisiin mukautuva tekniikka ja muotoilu

Luminette on jo nyt muuttaneet tuhansien ihmisten käsitystä kirkasvaloterapiasta ja sen hyödyistä. Kirkasvalovalaisimien takana on neljä vuoden kehitystyö ja laajat kliiniset tutkimukset Liegen yliopistossa. Luminetteja on markkinoilla muun muassa useissa Euroopan maissa ja niitä on käyttänyt jo  yli 25 000 ihmistä.

Näyttävä muotoilu ja tekniset ominaisuudet lyövät kättä lasien toteutuksessa. Lasien etuosan kaareutuvuus, säädettävä nenän tukiosa ja optimaalinen painonjakauma takaavat, että se istuu käyttäjän päähän hyvin. 67 grammaa painavat lasit on varustettu led-valoilla ja hologrammilla, jotka suuntavat valon silmiin auringon valon tapaisesti yläviistosta.

Luminette lähettää valkoista valoa, jota on tehostettu 468 nanometrin aallonpituisella sinivalolla. Tämä aallonpituus aktivoi kehon energiaa kasvattavan reaktion todistetusti parhaiten. Luminette on luokiteltu silmille turvalliseksi IEC 62471 -standardien mukaisesti, ja sen lähettämässä valossa ei ole UV- tai infrapunasäteilyä.


” Kirkasvaloterapia helpottaa kaamosmasennusta, unihäiriöitä, palautumista yötyöstä sekä auttaa palautumaan aikaerorasituksesta. ”

 

”Pöydälle sijoitettava kirkasvalovalaisin ei ole aina tarjolla silloin, kun sitä tarvitaan. Lumineten etu perinteisiin valolaatikoihin verrattuna on niiden käytännöllisyys ja kompakti koko, minkä ansiosta kirkasvaloterapia on mahdollista niin vapaa- kuin työajalla”, kertoo Lablemonin toimitusjohtaja Teemu Säily ja jatkaa: ”Luminette on kirkasvalohoidon edelläkävijä. Peruslupauksemme on se, että kuluttaja saa kirkasvalohoidosta parhaan mahdollisen tehon juuri oikeaan aikaan päivästä ilman häiriötä normaaliin päivärytmiinsä. Tutkimuksen mukaan Luminettella on sama vaikutus kuin 10 000 luksin valolaatikolla.”

Tutustu lisää Luminette kirkasvalolaseihin alla olevista linkeistä.

Tunne valon energia – Luminette 2.0
Kirkasvalolaite tekniset tiedot
Valohoito -usein kysytyt kysymykset