S.T. Health Linen ihonhoito-tuotteita myydään laajalti EU-maissa ja nyt myös Suomessa.

S. T. Health Line Ltd.- ihonhoito

Laadukasta kosmetiikkaa!

S.T. Health Line on yksi johtavista ihonhoidon tuotteiden kehittäjista ja valmistajista. Tuotteet pohjaavat aktiivisiin ainesosiin, joiden vaikutuksesta on todistettavaa näyttöä erilaisten ihonvaurioiden ja ärsytysten hoitamisessa. Yritys on erikoistunut valmistusaineisiin, joiden toiminnallisuus on todistettu erilaisisten iho-ongelmien hoidossa, esimerkiksi atooppinen ihottuma, auringon polttaman iho, kuiva iho, diabetespotilaiden kuivuneet jalat. S.T. Health Linen ihonhoito-tuotteita myydään nykyisin yli 12 eri maassa. Yritys on tehnyt kosmetiikan tuotekehitystä yli 20 vuotta.

PantheVera_Lablemon_Pantenol_Aloevera_kosmetiikkatuote_kaikkiPantenoli, aloe vera ja jojoba

Yrityksen on perustanut apteekkari Yousef Anton, joka edelleen vaikuttaa yrityksen ihonhoito-tuotekehityksen ja tuotannon johtajana. Yrityksen tuotanto on ISO 22716:2007- ja GMP-sertifioitua. Tuotteissa käytetään paljon luonnon omia ainesosia, kuten pantenoli, aloe vera ja jojoba. Useat tuotteet ovat parabeelivapaita tuotteita ja soveltuvat myös herkille ihotyypeille. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Eläinkokeita ei käytetä.

Ammattilaisten ihonhoito -tuotteita myös kotiin!

S.T. Health Linen ihonhoito-tuotteita myydään laajalti EU-maissa ja nyt myös Suomessa. Aikaisemmin osa tuotteista on ollut saatavilla kosmetiikka-alan erikoisliikkeissä ja kauneusalan yrityksissä, ammatilaisten käyttöön. Vuonna 2015 S.T. Health Linen tuotteet tulevat myös paremmin myös kuluttajien saataville, Lablemon Internationalin kautta. Samalla Lablemon vahvistaa asemaansa luotettavien kuluttajatuotteiden maahantuojana. Yritys tuo maahan terveydenhuollon ammattilaisille innovatiivisia diagnostiikan alan testejä, mutta myös kotikäyttöön suunniteltujen pikatestien kuten kolesteroli, vaihdevuosi- ja virtsatietulehdustestejä. Allekirjoitettu jakelijasopimus S.T. Healthin kanssa antaa Lablemonin yritysasiakkaille, apteekeille ja verkkokaupoile sekä terveydenhuollon tukkureille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen S.T. Health Linen laadukaita ihonhoitotuotteita.

Suomessa myytävät ihonhoito-tuotteet on EU CPNP-rekisteröity. S.T. Health Line (1991) Ltd. yritys toimii myös laatujärjestelmien vaatimalla tavalla ; ISO 9001 sekä ISO 22716.

Tutustu yrityksen esittelyvideoon!

Lablemon tuo maahan alla mainittuja S. T. Health Line:n valmistamia kosmetiikkatuotteita.
PantheVera 30ml
PantheVera 100ml
PantheVera 180ml
Dermactol H
Dermactol F

Valmistajan sivut täällä.

Kysy tarjous ja tilaustietoja info(at)lablemon.com!